Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2000
|
35
|
11
|
Tytuł artykułu
Jakosc lodow smietankowych z obnizona zawartoscia laktozy
Autorzy
Dankow R.
,
Pikul J.
,
Oziemkowski P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
desery
lody smietankowe
konsystencja
sklad chemiczny
zywnosc
ocena jakosci
kwasowosc
zapach
jakosc
barwa
stopien napromieniowania
zawartosc laktozy
odpornosc na topnienie
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2000
Tom
35
Numer
11
Opis fizyczny
s.44-46,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dankow R.
Akademia Rolnicza, 60-637 Poznan, ul.Wojska Polskiego 28
autor
Pikul J.
autor
Oziemkowski P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cf377e49-f0b4-4fd7-bfc0-48f1967cd3f5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.