Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2002
|
46
|
07
|
Tytuł artykułu
Zmiany wlasciwosci fizykochemicznych surowcow roslinnych poddawanych procesowi ekstruzji. Czesc 2. Wartosc odzywcza teksturatow bialkowych
Autorzy
Moscicki L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
blonnik pokarmowy
ekstrudaty skrobiowe
surowce roslinne
skrobia kukurydziana
ekstruzja
witaminy
skrobia ziemniaczana
teksturaty bialkowe
zmiany fizykochemiczne
kleikowanie skrobi
wlasciwosci fizykochemiczne
wartosc odzywcza
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2002
Tom
46
Numer
07
Opis fizyczny
s.26-27,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Moscicki L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cf2c55cf-a53d-41f2-b5b6-d2b891c90751
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.