Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1992
|
44
|
05
|
Tytuł artykułu
Bialka niemiesne jako dodatki funkcjonalne w przetworstwie miesnym
Autorzy
Dabrowski K.J.
,
Gwiazda S.
,
Rutkowski A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka sojowa
kazeinian sodu
przemysl miesny
gluten
farsze miesne
bialka serwatkowe
krew
plazma
kazeinian potasu
przemysl spozywczy
dodatki do zywnosci
bialka miesa
produkty miesne
przetworstwo miesa
mleko w proszku
bialczan sodu
zamienniki bialka
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1992
Tom
44
Numer
05
Opis fizyczny
15-19,rys.,tab.
Twórcy
autor
Dabrowski K.J.
autor
Gwiazda S.
autor
Rutkowski A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cf245b6e-cde0-46e2-b59b-973649dc4b80
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.