Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2003
|
07
|
05
|
Tytuł artykułu
Lodowa potega smaku
Autorzy
Baranowicz A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
konsystencja
lody
masa lodowa
zawartosc cukru
smak czekoladowy
normy polskie
technologia produkcji
smak waniliowy
barwa
lodziarstwo
desery mrozone
smak owocowy
dodatki do zywnosci
owoce kandyzowane
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2003
Tom
07
Numer
05
Opis fizyczny
s.16-18,fot.
Twórcy
autor
Baranowicz A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cf1ea72a-75c2-4a7c-8ea9-a090c47433e2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.