PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 04 |

Tytuł artykułu

Wplyw ilosci dodatku karagenu oraz preparatow bialka soi i pszenicy na wlasciwosci fizyczne i sensoryczne drobno rozdrobnionych doswiadczalnych wyrobow drobiowych

Warianty tytułu

EN
Effect of varing levels of carrageen, soya and wheat proteins preparate on physical properties and sensory characteristics of model comminuted poultry products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

04

Opis fizyczny

s.87-94,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Akademia Rolnicza, ul.Kazimierza Krolewicza 4, 71-550 Szczecin
autor
autor
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-cf1c2438-17dd-418d-a660-883501b35fcd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.