Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
1993
|
46[589]
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie wyznaczania kata zsypu cukru krystalicznego do okreslania jego wilgotnosci
Autorzy
Boruch M.
,
Brzezinski S.
,
Palka A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
wilgotnosc
technologia zywnosci
zawartosc wody
cukier
zywnosc
oznaczanie
woda
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
Rocznik
1993
Tom
46[589]
Opis fizyczny
s.67-77,tab,wykr,rys,bibliogr.
Twórcy
autor
Boruch M.
autor
Brzezinski S.
autor
Palka A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cee97c28-4d30-4961-854e-2b4d81010efa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.