Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1998
|
07
|
2 Suppl.
|
Tytuł artykułu
Cell wall characteristics related to vegetable texture
Autorzy
Stolle-Smits T.
,
Beekhuizen J.G.
,
Boeriu C.
,
Van Dijk C.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
preservation process
texture
plant tissue
cell wall
vegetable
fruit
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
2 Suppl.
Opis fizyczny
p.49-54,fig.,ref.
Twórcy
autor
Stolle-Smits T.
Agrotechnological Institute ATO-DLO, P.O.Box 17, 6700 AA Wageningen, The Netherlands
autor
Beekhuizen J.G.
autor
Boeriu C.
autor
Van Dijk C.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ceacaf97-d3e3-433f-bee6-c6fef773eed4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.