Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2000
|
5
|
Tytuł artykułu
Norma na konserwy z miesa czerwonego
Autorzy
Slowinski M.P.
,
Mroczek J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
konserwy tluszczowe
konserwy trwale
konserwy pasteryzowane
przepisy prawne
Polska
konserwy blokowe
konserwy sterylizowane
konserwy miesne
konserwy podrobowe
wymagania mikrobiologiczne
normy polskie
wymagania chemiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2000
Numer
5
Opis fizyczny
s.53-54,fot.
Twórcy
autor
Slowinski M.P.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, 02-766 Warszawa, ul.Nowoursynowska 166
autor
Mroczek J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ce9369bd-aaae-48a9-a8a7-90b9f66e8c7c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.