Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Science and Technology. Scientific Papers of Agricultural University of Poznan
1997
|
01
|
Tytuł artykułu
The application of near infrared reflectance spectroscopy [NIR] for determination of water content in meat products
Autorzy
Uchman W.
,
Kaczmarek-Duszek J.
,
Zabielski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
spectrometry
sausage
spectroscopy
water content
meat product
near infrared reflectance
Wydawca
-
Czasopismo
Food Science and Technology. Scientific Papers of Agricultural University of Poznan
Rocznik
1997
Tom
01
Opis fizyczny
p.3-10
Twórcy
autor
Uchman W.
August Cieszkowski Agricultural University of Poznan, Wojska Polskiego 31, 60-637 Poznan, Poland
autor
Kaczmarek-Duszek J.
autor
Zabielski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ce7691a9-03d4-4f39-ba65-db78f84aa17c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.