Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2005
|
49
|
06
|
Tytuł artykułu
Nowe technologie przerobu i doboru surowcow, wytwarzania produktow i wykorzystania odpadow piwowarskich
Autorzy
Baranowski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
odpady przemyslowe
chmiel
produkcja
piwo
jeczmien browarny
surowce roslinne
piwo bezalkoholowe
wyslodki
mloto browarnicze
drozdze piwowarskie
wykorzystanie
konferencje
gestwa drozdzowa
browarnictwo
pienistosc
EN
industrial waste
hop
production
beer
brewery barley
plant raw material
non-alcoholic beer
brewery spent grain
brewery yeast
application
conference
brewery industry
frothiness
yeast cake
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2005
Tom
49
Numer
06
Opis fizyczny
s.38-40
Twórcy
autor
Baranowski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ce40013e-06fa-486d-a962-7246d1585d61
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.