Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2008
|
11
|
Tytuł artykułu
Segment mies i przetworow miesnych
Autorzy
Szymula M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sprzedaz
zywnosc wygodna
segmentacja rynku
mieso
gastronomia
sektor HoReCa
przetwory miesne
rynek miesny
dania gotowe
zaklady gastronomiczne
oferty handlowe
wielkosc sprzedazy
rynek gastronomiczny
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2008
Numer
11
Opis fizyczny
s.30-32,tab.,fot.
Twórcy
autor
Szymula M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cdd63a7c-cdc5-4766-8935-b1bb323dae48
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.