Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1998
|
46
|
07
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie margaryny plynnej w ciastkarstwie
Autorzy
Lewczuk J.
,
Sobczyk M.
,
Krygier K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ocena fizykochemiczna
ciastkarstwo
ciasto biszkoptowo-tluszczowe
ciasto kruche
ciasto drozdzowe
margaryny plynne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1998
Tom
46
Numer
07
Opis fizyczny
s.28-30,rys.,tab.
Twórcy
autor
Lewczuk J.
autor
Sobczyk M.
autor
Krygier K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cdc20514-5e44-41ca-9b2d-d84df4e4f968
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.