Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1995
|
30
|
04
|
Tytuł artykułu
Wplyw chlodniczego i zamrazalniczego przechowywania solonych sledzi z dodatkiem kwasu glutaminowego na ich trwalosc
Autorzy
Jasinska M.
,
Olejniczak T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
kwas glutaminowy
przechowywanie
zywnosc
solenie
sledz
mrozenie
chlodzenie
ryby
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1995
Tom
30
Numer
04
Opis fizyczny
s.24-28,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jasinska M.
Akademia Rolnicza, Szczecin
autor
Olejniczak T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cd633281-75d9-48a7-9cde-a7d081b46ede
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.