Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny. Centralne Laboratorium Technologii Przetwórstwa i Przechowalnictwa Zbóż
2000
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Probny wypiek laboratoryjny jako metoda oceny wlasnosci technologicznych maki
Autorzy
Sitkowski T
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wartosc technologiczna
maka
ocena jakosci
wartosc wypiekowa
wypiek pieczywa
wypiek laboratoryjny
EN
technological value
flour
quality assessment
baking value
baking
bread
laboratory baking
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny. Centralne Laboratorium Technologii Przetwórstwa i Przechowalnictwa Zbóż
Rocznik
2000
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.13-14
Twórcy
autor
Sitkowski T
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cca58351-0a1b-47ba-9cd2-f9c5b1318ca9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.