Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
1994
|
31
|
Tytuł artykułu
Wplyw roznych technik pakowania miesa w prozni i atmosferze modyfikowanej na ubytki masy w czasie przechowywania i po obrobce cieplnej
Autorzy
Kowalski Z.
,
Urban A.
,
Mutkowski A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
mieso wolowe
przechowywanie
pakowanie prozniowe
obrobka termiczna
ubytki masy tusz
pakowanie w zmodyfikowanej atmosferze
mieso wieprzowe
pakowanie
chlodzenie
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1994
Tom
31
Opis fizyczny
s.73-93,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kowalski Z.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
autor
Urban A.
autor
Mutkowski A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cc76193e-3727-492d-a072-80308fb19455
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.