Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Problemy Jakości
2010
|
42
|
12
|
Tytuł artykułu
System HACCP a jakosc zywnosci
Autorzy
Popis M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
jakosc
systemy jakosci
system HACCP
jakosc zdrowotna
analiza zagrozen
ocena ryzyka
krytyczny punkt kontrolny
procedury
dokumentacja
produkcja zywnosci
EN
food
quality
quality system
HACCP system
health quality
hazard analysis
risk assessment
critical control point
procedure
documentation
food production
Wydawca
-
Czasopismo
Problemy Jakości
Rocznik
2010
Tom
42
Numer
12
Opis fizyczny
s.16-20,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Popis M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cc5acc4f-9302-4100-b439-d516892e7905
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.