Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
1994
|
06
|
Tytuł artykułu
Wplyw procesow technologicznych na zawartosc kadmu, olowiu i miedzi w wybranych warzywach oraz ich stezenie w niektorych mrozonkach owocowo-warzywnych
Autorzy
Fik M.
,
Surowka J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
blanszowanie
kadm
mrozenie
owoce
warzywa
olow
konferencje
mrozonki
gotowanie
procesy technologiczne
miedz
Krakow konferencja
skazenie zywnosci
przetworstwo owocowo-warzywne
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Technologia Żywności
Rocznik
1994
Tom
06
Opis fizyczny
s.53-65,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Fik M.
Akademia Rolnicza, Krakow
autor
Surowka J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cbf6b3c5-137c-40f5-8490-604d80d2f1ba
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.