Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1994
|
42
|
08
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie w piekarstwie sproszkowanej krajowej lecytyny sojowej
Autorzy
Lewczuk J.
,
Sobczyk M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
lecytyna
przemysl spozywczy
dodatki do zywnosci
zywnosc
piekarstwo
pieczywo
wypiek pieczywa
wypiek laboratoryjny
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1994
Tom
42
Numer
08
Opis fizyczny
s.23-25,tab.,il.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lewczuk J.
autor
Sobczyk M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cb82b47f-7624-4ac1-bd39-ec3634898f8a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.