Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trzoda Chlewna
2000
|
38
|
04
|
Tytuł artykułu
II Miedzynarodowa Konferencja "Rola klasyfikacji EUROP jako czynnika poprawy jakosci surowca wieprzowego". Czesc II. Genetyczne czynniki ksztaltowania miesnosci swin i jakosci miesa
Autorzy
Borzuta K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
uwarunkowania genetyczne
miesnosc
trzoda chlewna
masa tuszy
mieso wieprzowe
czynniki genetyczne
jakosc
gen RN
gen HAL
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2000
Tom
38
Numer
04
Opis fizyczny
s.30-34,fot.,tab.
Twórcy
autor
Borzuta K.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-cb07e306-8791-4c5a-9c74-2caed9cf103c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.