Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
2008
|
72
|
Tytuł artykułu
Solid phase extraction in food analysis
Autorzy
Majewska M.
,
Krosowiak K.
,
Raj A.
,
Smigielski K.
Warianty tytułu
PL
Ekstrakcja do fazy stalej w analizie zywnosci
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
food analysis
food chemistry
analytical method
solid phase extraction
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
Rocznik
2008
Tom
72
Opis fizyczny
p.5-13,ref.
Twórcy
autor
Majewska M.
Technical University of Lodz, Lodz, Poland
autor
Krosowiak K.
autor
Raj A.
autor
Smigielski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ca5637a2-c94c-425e-9cb0-108ec191926b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.