Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutu Żywności i Żywienia
1993
|
62
|
Tytuł artykułu
Sod w zywnosci oraz mozliwosci i kierunki jego racjonalnego ograniczenia
Autorzy
Barylko-Pikielna N.
,
Jawor-Kulesza M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
substytuty sodu
zawartosc sodu
zywnosc
fizjologia czlowieka
obnizanie spozycia
sod
zywienie racjonalne
spozycie zywnosci
chlorek sodu
sol kuchenna
higiena zywienia
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutu Żywności i Żywienia
Rocznik
1993
Tom
62
Opis fizyczny
s.1-48,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Barylko-Pikielna N.
autor
Jawor-Kulesza M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c9db829d-b8dc-4db2-a5bd-bf2612b42a87
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.