Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
1999
|
13
|
4
|
Tytuł artykułu
Significance of the investigation of physical properties of plant raw material for food industry
Autorzy
Szot B.
,
Stepniewski A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
rheology
optics
mechanics
physical property
raw material
food
quality
food industry
agrophysics
plant
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
1999
Tom
13
Numer
4
Opis fizyczny
p.411-415
Twórcy
autor
Szot B.
Polish Academy of Sciences, Doswiadczalna 4, P.O.Box 201, 20-290 Lublin 27, Poland
autor
Stepniewski A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c9b2fd86-6277-45f9-85d0-1b05a33dedf4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.