Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1996
|
5
|
Tytuł artykułu
Optymalizacja dojrzewania kielbas surowych. Wplyw warunkow klimatycznych i receptury
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
temperatura
kielbasy surowe
dojrzewanie kielbas
tluszcze
wilgotnosc powietrza
krajalnosc
sol kuchenna
stopien rozdrobnienia
sterowanie
cukier
ubytek masy
komory dojrzewalnicze
optymalizacja
warunki klimatyczne
receptury
przetworstwo miesa
pH
aktywnosc wody
wilgotnosc wzgledna
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1996
Numer
5
Opis fizyczny
s.14,16-17,20,22,26-27,tab.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c8e08764-1d38-49c9-84b9-42f013f411a9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.