Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
1999
|
27
|
4
|
Tytuł artykułu
Fermentacja wstepna czyli faza 0
Autorzy
Szudyga K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
fermentacja wlasciwa
nawoz kurzy
sloma
pieczarki
podloza zastepcze
uprawa grzybow
przygotowanie podloza
podloza uprawowe
fermentacja wstepna
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
Rocznik
1999
Tom
27
Numer
4
Opis fizyczny
s.3-9,rys.
Twórcy
autor
Szudyga K.
Instytut Warzywnictwa, Skierniewice
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c8a4bdd7-d725-491d-b11c-63c3ac6a8ca9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.