Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
1993
|
50[648]
|
Tytuł artykułu
Proby wykorzystania soku ziemniaczanego w produkcji drozdzy piekarskich
Autorzy
Kosiek E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
hodowla mikroorganizmow
drozdze piekarskie
przemysl spozywczy
ziemniaki
piekarstwo
przemysl ziemniaczany
sok ziemniaczany
produkcja
drozdze
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
Rocznik
1993
Tom
50[648]
Opis fizyczny
s.31-41,tab,wykr,bibliogr.
Twórcy
autor
Kosiek E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c83425f8-1b5b-432c-9198-c9f31e05563c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.