Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica
2004
|
22
|
Tytuł artykułu
Wplyw roznych parametrow ekstruzji na jakosc bialka ekstrudatow ledzwianowych
Autorzy
Kiczorowska B.
Warianty tytułu
EN
Effect of different extrusion-cooking parameters on the quality of protein in flat pea extrudates
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
nasiona straczkowe
ekstrudaty ledzwianowe
ekstruzja
bialko
rosliny straczkowe
ledzwian siewny
Wydawca
-
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica
Rocznik
2004
Tom
22
Opis fizyczny
s.383-388,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kiczorowska B.
Akademia Rolnicza, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c7d3cc06-1243-4928-a49f-70e5d2e68d30
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.