Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports. Supplement
2003
|
21
|
1
|
Tytuł artykułu
Muscle proteins and their changes in the process of meat tenderization
Autorzy
Pospiech E
,
Grzes B.
,
Lyczynski A.
,
Borzuta K.
,
Szalata M.
,
Mikolajczak B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
tenderization process
meat technology
culinary purpose
protein
muscle protein
protein function
meat tenderization
meat tenderness
histochemical property
fibre type
meat property
meat quality
animal nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports. Supplement
Rocznik
2003
Tom
21
Numer
1
Opis fizyczny
p.133-151
Twórcy
autor
Pospiech E
Agricultural University, Wojska Polskiego 31, 60-627 Poznan, Poland
autor
Grzes B.
autor
Lyczynski A.
autor
Borzuta K.
autor
Szalata M.
autor
Mikolajczak B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c7d2747c-07dc-4afe-a31e-c7375b094a19
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.