Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1996
|
06
|
Tytuł artykułu
Zmiany wybranych cech jakosciowych serow twarogowych w trakcie ich przechowywania
Autorzy
Cais D.
,
Wojciechowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przechowywanie
zawartosc wody
analiza fizykochemiczna
mleczarstwo
pasteryzacja
mleko surowe
bakterie grupy coli
sery twarogowe
drozdze
jakosc mikrobiologiczna
plesnie
higiena produkcji
trwalosc
bakterie cieplooporne
przetrwalniki
mikroorganizmy
pH
analiza mikrobiologiczna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1996
Numer
06
Opis fizyczny
s.177-179,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cais D.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Wojciechowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c6f6773c-1be3-4c72-ab1e-c66240cbd345
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.