Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2006
|
60
|
10
|
Tytuł artykułu
Piekarskie i cukiernicze 'Wytluszczone' rady i zasady
Autorzy
Kolanowski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
temperatura
utlenianie
smazenie zanurzeniowe
cukiernictwo
tluszcze roslinne
obrobka termiczna
kwasy tluszczowe
odpornosc termiczna
izomery trans
kontrola jakosci
tluszcze smazalnicze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2006
Tom
60
Numer
10
Opis fizyczny
s.7-8
Twórcy
autor
Kolanowski W.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c6d9a70a-42f1-4ddf-9639-f8c5813d03c6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.