Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
1995
|
39
|
04
|
Tytuł artykułu
Surowce wykorzystywane w produkcji makaronu i niektore elementy oceny ich jakosci [cz.II]
Autorzy
Obuchowski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ocena jakosci
popiol
ciasto
polepszacze pieczywa
produkcja
Triticum durum
pszenica
gluten
wlasciwosci reologiczne
przemysl spozywczy
dodatki do zywnosci
emulgatory
makarony
cechy organoleptyczne
semolina
woda
zawartosc bialka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
1995
Tom
39
Numer
04
Opis fizyczny
s.39-40
Twórcy
autor
Obuchowski W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c6a93ac8-fa50-476c-b415-50f1820589f2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.