Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Sesja Naukowa
1998
|
57
|
1
|
Tytuł artykułu
Zmiany jakosciowe ogorkow konserwowanych i kiszonych wywolane stosowaniem pestycydow
Autorzy
Elkner K.
,
Szwejda J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
ogorki
warzywa kiszone
warzywnictwo
warzywa swieze
opryskiwanie
ochrona roslin
zmiany jakosciowe
konferencje
analiza porownawcza
pestycydy
warzywa konserwowane
Krakow konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Sesja Naukowa
Rocznik
1998
Tom
57
Numer
1
Opis fizyczny
s.95-98,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Elkner K.
Instytut Warzywnictwa, Skierniewice
autor
Szwejda J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c584badb-f47d-478c-99c8-a07985fe79b5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.