Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
2003
|
14
|
Tytuł artykułu
Comparison of the influence of two forms [oil- and fibre-type] of flax seeds on selected wheat dough and bread properties
Autorzy
Rotkiewicz D.
,
Konopka I.
,
Tanska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
bread property
dough rheology
addition
flax seed
wheat dough
wheat bread
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
Rocznik
2003
Tom
14
Opis fizyczny
p.545-555,ref.
Twórcy
autor
Rotkiewicz D.
University of Warmia and Mazury in Olsztyn, pl.Cieszynski 1, 10-957 Olsztyn, Poland
autor
Konopka I.
autor
Tanska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c4f15a2b-1580-4758-b4b4-66d3fa04808d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.