Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutu Zarządzania i Inżynierii Rolnej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Sulechowie. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
2008
|
02
|
Tytuł artykułu
Probiotyki i ich znaczenie w produkcji zywnosci
Autorzy
Krasnowska G.
,
Szwalska W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
regulacja prawna
przemysl spozywczy
zywnosc funkcjonalna
wykorzystanie
probiotyki
mikroorganizmy
procesy fermentacyjne
produkcja zywnosci
bakterie kwasu mlekowego
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutu Zarządzania i Inżynierii Rolnej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Sulechowie. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Rocznik
2008
Numer
02
Opis fizyczny
s.42-49,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krasnowska G.
autor
Szwalska W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c45d41bd-c63c-40ec-ba6f-71e2d366eaca
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.