Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1993
|
2
|
Tytuł artykułu
Mieszanka peklujaca nie tylko konserwuje
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
peklowanie
konserwowanie zywnosci
normy jakosciowe
historia
saletra amonowa
przemysl miesny
sol kuchenna
azotyny
zywnosc prozdrowotna
technologia zywnosci
przetwory miesne
azotany
przepisy prawne
procesy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1993
Numer
2
Opis fizyczny
s.33-36,rys.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c44d2a45-1197-48d9-b78e-5c91222d49f9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.