Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2001
|
55
|
04
|
Tytuł artykułu
Wdrazanie systemu HACCP w przemysle miesnym
Autorzy
Kitzman P
Warianty tytułu
EN
Implementation of the HACCP system in meat processing industry
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
system HACCP
zapewnienie jakosci
szkolenie zawodowe
higiena produkcji
pracownicy
systemy jakosci
Polska
mycie
wdrozenia do praktyki
przemysl miesny
jakosc
dezynfekcja
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2001
Tom
55
Numer
04
Opis fizyczny
s.18-20
Twórcy
autor
Kitzman P
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c3891b15-a90a-4b02-8cb5-892bde3ab6df
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.