Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Ziemniak Polski
2007
|
17
|
1
|
Tytuł artykułu
Jakosc ziemniakow na stole konsumenta
Autorzy
Wroniak J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
odmiany jadalne
barwa miazszu
jakosc handlowa
ziemniaki
jakosc konsumpcyjna
bulwy
typy kulinarno-uzytkowe
smakowitosc
EN
edible potato
potato cultivar
trade quality
potato
consumption quality
tuber
palatability
Wydawca
-
Czasopismo
Ziemniak Polski
Rocznik
2007
Tom
17
Numer
1
Opis fizyczny
s.8-12,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wroniak J.
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roslin, Oddzial Jadwisin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c3080e1d-8841-4f33-8216-4d8f64aa15c4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.