Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Vegetable Crops Research Bulletin
1998
|
49
|
Tytuł artykułu
Improvement of the nutritional value of tomato [Lycopersicon esculentum Mill.] by means of breeding for quality
Autorzy
Potaczek H.
,
Michalik H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
beta-carotene
Lycopersicon esculentum
extract
quality
fruit colour
plant breeding
improvement
nutritional value
tomato
Wydawca
-
Czasopismo
Vegetable Crops Research Bulletin
Rocznik
1998
Tom
49
Opis fizyczny
p.13-20,fig.,ref.
Twórcy
autor
Potaczek H.
Research Institute of Vegetable Crops, Konstytucji 3 Maja 1-3, 96-100 Skierniewice, Poland
autor
Michalik H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c269946a-61f4-408a-87af-362ca44f6d76
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.