Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
1996
|
05
|
1
|
Tytuł artykułu
Uwarunkowania zywieniowe i zdrowotne stosowania hydrokoloidow w produktach spozywczych - wyjazd szkoleniowy do Francji w dniach 15-22 pazdziernika 1995 r.
Autorzy
Okolska G
,
Nadolna I.
,
Stos K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
wlasciwosci zelujace
wlasciwosci reologiczne
przemysl spozywczy
karageny
zastosowanie
Francja
ustawodawstwo
hydrokoloidy
produkty spozywcze
EN
meat processing
gelling property
rheological property
food industry
carrageenan
application
France
legislation
hydrocolloid
food product
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
Rocznik
1996
Tom
05
Numer
1
Opis fizyczny
s.30-34,tab.
Twórcy
autor
Okolska G
Instytut Zywnosci i Zywienia, ul.Powsinska 61-63, 02-903 Warszawa
autor
Nadolna I.
autor
Stos K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c21600ba-7e73-4a87-983d-aa8a562acf49
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.