Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Rybnego
1998
|
4
|
Tytuł artykułu
Majonezy, ketchupy, sosy - znane dodatki, nowe technologie
Autorzy
Cwik R.H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
nowe technologie
dodatki do zywnosci
majonezy
receptury
emulgator Mayo-Mix
oferty handlowe
sosy
firma BOOM
ketchup
firma GewurzMuhle Nesse
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Rybnego
Rocznik
1998
Numer
4
Opis fizyczny
s.34-35
Twórcy
autor
Cwik R.H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c10c0262-df35-40d2-8f5d-90a8917581de
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.