Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1993
|
02
|
1
|
Tytuł artykułu
Optimization of honey wort fermentation in double mead technology
Autorzy
Wzorek W
,
Konieczna E.
,
Szymanska K.
,
Bugajewska A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
yeast
mead
Saccharomyces bayanus
double mead
mead technology
honey
Saccharomyces cerevisiae
wort
optimization
fermentation
fermentation condition
sugar content
honey wort
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
1
Opis fizyczny
p.57-65,fig.
Twórcy
autor
Wzorek W
Agricultural University, 02-528 Warsaw, Rakowiecka 26-30, Poland
autor
Konieczna E.
autor
Szymanska K.
autor
Bugajewska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c0c6f09b-c881-46a7-a508-6e8ad2152084
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.