Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1992
|
01
|
3
|
Tytuł artykułu
Steady - state characteristics of extrusion cooking of maize grits
Autorzy
Plewa J
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
extruded maize grit
human nutrition
food
response surface methodology
extrusion-cooking
maize grit
process operation
feed moisture content
quality
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1992
Tom
01
Numer
3
Opis fizyczny
p.37-49,fig.
Twórcy
autor
Plewa J
Agricultural University, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c03ebbb3-81e6-490a-989b-a543a4e50ecd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.