PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1998 | 05 | 4 |

Tytuł artykułu

Composition, thermal behavior and gel texture of prime and tailing starches from Garbanzo beans and peas

Warianty tytułu

PL
Sklad, wlasciwosci termiczne i tekstura zelu skrobi superior i secunda z fasoli Garbanzo i grochu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

05

Numer

4

Opis fizyczny

s.100-111,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Washington State University, Pullman, WA 99164-6376, USA
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-bfdc5fb4-37bf-441d-9e04-c58a58ff9fd2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.