Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
1998
|
05
|
4
|
Tytuł artykułu
Composition, thermal behavior and gel texture of prime and tailing starches from Garbanzo beans and peas
Autorzy
Czuchajowska Z
,
Otto T.
,
Paszczynska B.
,
Baik B.K.
Warianty tytułu
PL
Sklad, wlasciwosci termiczne i tekstura zelu skrobi superior i secunda z fasoli Garbanzo i grochu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
gel
food texture
thermal property
chemical composition
pea
physical property
starch
amylose
plant variation
pea starch
Garbanzo bean
conference
Krakow conference
PL
zele
tekstura zywnosci
wlasciwosci cieplne
sklad chemiczny
groch
wlasciwosci fizyczne
skrobia
amyloza
odmiany roslin
skrobia grochowa
fasola Garbanzo
konferencje
Krakow konferencja
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
1998
Tom
05
Numer
4
Opis fizyczny
s.100-111,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Czuchajowska Z
Washington State University, Pullman, WA 99164-6376, USA
autor
Otto T.
autor
Paszczynska B.
autor
Baik B.K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-bfdc5fb4-37bf-441d-9e04-c58a58ff9fd2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.