Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2009
|
42
|
3
|
Tytuł artykułu
Jakosc mikrobiologiczna jadalnych kielkow roslinnych
Autorzy
Steinka I.
,
Kukulowicz A.
Warianty tytułu
EN
The microbial quality of the sprouts
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
kielki jadalne
jakosc mikrobiologiczna
grzyby
bakterie
bezpieczenstwo zywnosci
EN
human nutrition
edible sprout
microbiological quality
fungi
bacteria
food safety
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2009
Tom
42
Numer
3
Opis fizyczny
s.481-485,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Steinka I.
Akademia Morska w Gdyni, ul.Gryfa Pomorskiego 56E m.11, 81-572 Gdynia
autor
Kukulowicz A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-bfb153aa-1869-445c-ac8a-304c3e1c0c2c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.