Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Technologia Żywności
1998
|
12
|
Tytuł artykułu
Laktony: struktura i wlasciwosci biologiczne
Autorzy
Wawrzenczyk C.
,
Olejniczak T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
nowotwory
zywnosc
laktony terpenowe
olejki roslinne
dzialalnosc cytostatyczna
laktony zapachowe
laktony
aktywnosc biologiczna
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Technologia Żywności
Rocznik
1998
Tom
12
Opis fizyczny
s.55-71,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wawrzenczyk C.
Akademia Rolnicza, 50-375 Wroclaw, ul.C.Norwida 25
autor
Olejniczak T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-bf9582dc-da04-4ac1-8ed9-a6741b358d4b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.