Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1998
|
07
|
2 Suppl.
|
Tytuł artykułu
Gel formation of soy proteins obtained in pilot scale under different heat and reducing treatments
Autorzy
Remondetto G.E.
,
Gonzalez R.J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
gel formation
heat treatment
isolate
reducing treatment
soybean
food
protein structure
functional property
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
2 Suppl.
Opis fizyczny
p.210-215,fig.,ref.
Twórcy
autor
Remondetto G.E.
Universidad Nacional del Litoral, C.C.266, Sante Fe, Argentina
autor
Gonzalez R.J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-bf20929b-b122-42c3-946a-5a70425e8068
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.