Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
2001
|
3
|
Tytuł artykułu
Mieso kulinarne - o czym producent i konsument wiedziec powinni
Autorzy
Kolczak T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso surowe
rynek miesny
uboj zwierzat
mieso kulinarne
dystrybucja
przetworstwo miesa
znakowanie zywnosci
mieso swieze
lancuch chlodniczy
konsumenci
tkanka miesniowa
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2001
Numer
3
Opis fizyczny
s.52-54,bibliogr.
Twórcy
autor
Kolczak T.
Akademia Rolnicza, Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-be8a7f78-5675-4353-bb33-1f2a0a1e48a4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.