Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1994
|
48
|
6
|
Tytuł artykułu
Naturalne srodki slodzace i ich wykorzystanie w produktach spozywczych
Autorzy
Pordab Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maltoza
melasa buraczana
zywnosc
maltodekstryny
srodki slodzace naturalne
syropy maltozowe
syropy glukozowe
srodki slodzace
fruktoza
laktoza
produkty spozywcze
glukoza
cukier inwertowany
miod
syropy fruktozowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1994
Tom
48
Numer
6
Opis fizyczny
s.10
Twórcy
autor
Pordab Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-bda33ac9-a8c8-4c64-a40b-a5ebda75a6e5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.