Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
2004
|
39
|
1-4 wyd.spec.
|
Tytuł artykułu
Wlasciwosci fizyczne loju wolowego
Autorzy
Pawlowicz R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
loj wolowy
sklad chemiczny
temperowanie
kwasy tluszczowe
tluszcze
wlasciwosci fizyczne
faza stala
oznaczanie
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
2004
Tom
39
Numer
1-4 wyd.spec.
Opis fizyczny
s.202-212,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pawlowicz R.
Politechnika Gdanska, ul.Narutowicza 11/12, 80-952 Gdansk
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-bc96298a-8c86-4d18-81ce-f4481c65c307
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.