Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Napoje ... i nie Tylko. Dodatek do Przemysłu Fermentacyjnego
2000
|
06
|
Tytuł artykułu
Jak i kiedy podawac wino [2]
Autorzy
Usak P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
dziczyzna
mieso wolowe
serwowanie posilkow
mieso jagniece
ceremonial
wina
podroby
mieso wieprzowe
mieso wedzone
mieso drobiowe
potrawy miesne
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Napoje ... i nie Tylko. Dodatek do Przemysłu Fermentacyjnego
Rocznik
2000
Numer
06
Opis fizyczny
s.14,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Usak P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-bc4eca48-0bee-478c-a109-4878df5a39ba
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.