Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1999
|
51A
|
06
|
Tytuł artykułu
Perlice jak bazanty
Autorzy
Kozaczynski K.A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sklad chemiczny
perlice
wartosc odzywcza
drob
jaja perlicze
mieso drobiowe
tuszki drobiowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1999
Tom
51A
Numer
06
Opis fizyczny
s.9,tab.,fot.
Twórcy
autor
Kozaczynski K.A.
Instytut Genetyki i Hodowli Zwierzat PAN, 05-551 Mrokow, Jastrzebiec
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-bbc1cf03-1f40-4495-9f9e-70a0f76d0e65
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.